Sociale dienst & personeelsdienst

Tewerkstelling

Wij voorzien je van de beste begeleiding

Uitgebreide sociale dienst

Onze sociale dienst werkt nauw samen met de sociale werkplaats en samen voorzien zij je van de beste begeleiding. Indien je een complexe hulpvraag hebt, kunnen wij je ook steeds doorverwijzen naar externe partners.

Adviesverlening

Adviesverlening staat op de eerste plaats bij de sociale dienst. Onze doelgroepmedewerkers kunnen hier terecht met werk- en privé gerelateerde vragen. Via goed onderbouwde informatie en kennis van zaken geven we op deze vragen antwoord.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

De sociale dienst werkt voor elk van onze doelgroepmedewerkers een persoonlijk ontwikkelingsplan uit. In samenwerking met de werkvloer trachten we jouw vaardigheden en mogelijkheden te stimuleren. Dit doen we door jouw takenpakket aan te passen, zoeken naar geschikte opleidingen of je begeleiden naar het normaal economisch circuit.

Doorwijsfunctie

In bepaalde situaties is de hulpverlening groter dan wij kunnen bieden. Dan werken we nauw samen met externe organisaties zoals o.a. thuiszorgdiensten of woonbegeleidingsdiensten die je buiten het maatwerkbedrijf hulp bieden.

Stage

De sociale dienst bekommert zich niet alleen om de vaste doelgroepmedewerkers. Ook de opvolging van stagiairs in het maatwerkbedrijf nemen ze voor hun rekening. Hiervoor werken ze samen met diverse organisaties zoals BuSO-scholen en VDAB/GTB.

Begeleider, medewerker of stagiair

Onze vacatures

Wij zoeken momenteel een begeleider voor enclave (ploegenwerk).

Momenteel hebben wij geen openstaande vacature voor doelgroepmedewerker. Mocht je je toch graag aan ons voorstellen, stuur dan gerust jouw spontane sollicitatie naar personeel@dagmoed.be. 

Zo houden wij jouw gegevens bij en nemen we contact met jou op van zodra er opportuniteiten zijn.

Begeleider

Wij zijn op zoek naar een extra begeleider (m/v/x)  voor enclave (contract van onbepaalde duur). 

Doelgroepmedewerker

Voorlopig hebben we geen openstaande vacature.  De Dagmoed biedt werk in volgende afdelingen:

Solliciteer nu!

Zin om bij ons te komen werken als doelgroepmedewerker, begeleider of stagiair? Stuur een email naar personeel@dagmoed.be of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op met je!

Upload uw CV of andere relevante documenten.
Maximum 5 bestanden met een totale grootte van 5MB. Toegelaten bestanden zijn pdf, doc, docx, xls en xlsx.

Missie & visie

Een flexibel Maatwerkbedrijf

De Dagmoed draait om mensen. Daarom gaan wij elke dag weer tot het uiterste om onze werknemers zo goed mogelijk te begeleiden.

Meer info over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op

Scroll to Top

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.